Informasjon i forbindelse med koronaviruset (Covid-19)

Det viktigste for oss er våre kunders helse og sikkerhet.

Vi henviser alltid til Utenriksdepartementet når det gjelder reiseråd. Utenriksdepartementet fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjaldt i første omgang fra 14. mars til 14. april men ble 3. april forlenget inntil videre. Se mer informasjon på UDs hjemmeside.

Her på Europarundt.no vil vi gjøre vårt beste for å gi deg den siste informasjonen både om gjeldende reiserestriksjoner og om europeiske togforbindelser som innstilles på grunn av koronaviruset (Covid-19). I nært samarbeide med togselskapene som er med i Interrail-ordningen, vil vi formidle informasjon om tiltak som berører togtrafikken.

Har du allerede en Interrail-billett, men er usikker på om du kan eller vil gjennomføre reisen som planlagt? I så fall kan du bytte billetten din og få en tilsvarende billett til et senere tidspunkt. Vil du avbestille reisen, gjelder våre vanlige avbestillingsregler. Kontakte vår kundetjenste på tlf 852 95 600. Vi har åpent mellom kl 8.00 og 16.30 alle hverdager, med lunsjstengt kl 12-13.

Dersom du planlegger en Interrail-reise i Europa på et senere tidspunkt og har spørsmål i den forbindelse, er du velkommen til å kontakte vår kundetjeneste på tlf 852 95 600.