Informasjon i forbindelse med koronaviruset (Covid-19)

Det viktigste for oss er våre kunders helse og sikkerhet.

Vi henviser alltid til Utenriksdepartementet når det gjelder reiseråd. Fra og med 15. juni ble det gjort unntak fra UDs reiseråd for land og regioner i Norden. Fra og med 15. juli vil følgende land og regioner i Norden og land i EØS/Schengen-området være unntatt fra Utenriksdepartementets reiseråd som fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land:

Belgia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Færøyene, Grønland, Hellas, Irland, Island, Italia, Kypros, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Malta, Nederland, Polen, Slovakia, Slovenia, Spania, Storbritannia, Sveits, Tsjekkia, Tyskland og Østerrike samt regionene Blekinge, Kronoberg og Skåne i Sverige.

Unntakene fra reiserådet gjelder land og regioner som tilfredsstiller Folkehelseinstituttets smittekriterier.

De landene i EØS/Schengen-området som UD fortsatt fraråder reiser som ikke er strengt nødvendig til er: Bulgaria, Kroatia, Luxembourg, Portugal, Romania, deler av Sverige og Ungarn.

Folkehelseinstituttet vil oppdatere oversikten over hvilke land og regioner som tilfredsstiller smittekriteriene i utgangspunktet hver 14. dag. Mer informasjon finnes på Folkehelseinstituttets nettsider.

Utenriksdepartementet fraråder fortsatt reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land som det ikke er gjort unntak for. Dette reiserådet gjelder til og med 20. august.

Her på Europarundt.no vil vi gjøre vårt beste for å gi deg den siste informasjonen både om gjeldende reiserestriksjoner og om europeiske togforbindelser som innstilles på grunn av koronaviruset (Covid-19). I nært samarbeide med togselskapene som er med i Interrail-ordningen, vil vi formidle informasjon om tiltak som berører togtrafikken.

Har du allerede en Interrail-billett, men er usikker på om du kan eller vil gjennomføre reisen som planlagt? I så fall kan du bytte billetten din og få en tilsvarende billett til et senere tidspunkt. Vil du avbestille reisen, gjelder våre vanlige avbestillingsregler. Kontakte vår kundetjenste på tlf 852 95 600. Vi har åpent mellom kl 8.00 og 16.30 alle hverdager, med lunsjstengt kl 12-13.

Dersom du planlegger en Interrail-reise i Europa på et senere tidspunkt og har spørsmål i den forbindelse, er du velkommen til å kontakte vår kundetjeneste på tlf 852 95 600.