Europarundt.no

Europarundt.no

Eit togeventyr med heile familien

Hjartesmil

Eg heiter Mariell, eg er 32 år, og eg er fotograf, gründer, forfattar og redaktør. Våren 2019 var jeg på Interrail med familien min!

Alle mann ombord, vårt første stopp: Gøteborg!

Vår første togtur var på fem timar, og var på strekningen Oslo-Gøteborg. Me hadde plassreservasjonar på NSB Komfort og hadde det så fint heile vegen. Folka rundt oss tulla med ungane (alfa og omega!), me hadde med oss alle snacks i heile verda, det var ei vending machine i gangen som passa perfekt i min og Jostein sin approach til interrail-turen som eit togeventyr. Begge ungane sov, eg trur begge me vaksne sov, og sjølv om fem timar høyrest så utruleg lenge ut (Jostein og eg køyrer jo ikkje bil langt om dagen eingong, me ventar til kvelden så me kan legga dei i bilsetene sine) så gjekk det på eit blunk!

Og da var me framme. På beste Pigalle, mitt favoritthotell.

Me hoppa i hotellseng, slappa av, lot tiden gå. Åt dumplings til kveldsmat også is til dessert etterpå. Ein så fin første dag på reisa.

Gøteborg hadde veldig mange pluss for oss: God kaffi. Albert Åberg-huset (altså så fantastisk). Excellent shopping. Berre sjå kor fint me hadde det.

10/10 poeng for vårt første stopp! Etter to netter i Gøteborg gjekk toget vidare. Det får de straks høyra meir om!