Europarundt.no

Europarundt.no

Eit togeventyr med heile familien

Hjartesmil

Eg heiter Mariell, eg er 32 år, og eg er fotograf, gründer, forfattar og redaktør. Våren 2019 var jeg på Interrail med familien min!

Lübeck

Toget frå København gjekk til Tyskland! Fem timar tok det, og det gjekk i eit jafs, for her skjedde det jo så mykje. Buss til Rødby, så ombord på toget som så køyrte rett på ferja, det var ein veldig spennande dag for ein 3-åring! Me hadde mindre enn eitt døgn i Lübeck, men me tok kvarandre i hånda på at me skulle maksa byen. Så det gjorde me. Det var wienerschnitzel og bratwurst på Ratskeller, ei springerunde på torget ved Mariekyrkja og marsipankaker på Niederegger (som for øvrig hadde eit veldig fint leikerom og bra stellerom!). Eg dusja livets dusj etter ungane hadde sovna, også la eg meg i mi single seng (låg på to rom med 4 enkeltsenger) og fryda meg over å få ligga åleine (den timen eg gjorde det før Saga klatra oppi til meg!).

Morgonen etter pakka me som gale og gjekk raskt mot togstasjonen. For då venta vår aller lengste reisedag!

Tusen takk forresten for all responsen eg har fått på denne reisa, det er jo heilt rørande kor mange som har fulgt med oss! Eg har tenkt å oppsummera litt etter eg har fått ut alle innlegg, og kanskje køyra spørsmålsrunde, kanskje fortelja om korleis me reiste (altså typ bagasje og pakking og utstyr og sånt til ungane), kanskje eg skulle ha delt heile ruta vår med togavgangar og nøyaktige overnattingar? Korleis vil de lesa om reisa meir omfattande? Kommenter gjerne om det♥