Europarundt.no

Europarundt.no

Europa rundt på 14 dager!

På Interrail med Sara Høydahl

Agnete Husebye aka Agnetesh står bak en av landets største YouTube-kanaler. Våren 2019 var hun på togferie sammen med Sara Høydahl.

Interrail!

Hei hei folka!

Mitt navn er Agnete Husebye, men er kanskje bedre kjent som Agnetesh. Jeg skal sammen med Sara Høydahl reise på en knakanes bra tur gjennom hele Europa. Og ikke fortvil, vi kommer til å holde dere oppdatert på hver minste ting vi gjør her på denne siden!

Men for dere som kanskje ikke kjenner til meg så godt fra før av, så kan jeg jo fortelle litt om meg selv:

Jeg er 23 år, er opprinnelig fra L-wood (Lørenskog), men bor i Oslo. Jeg er snart ferdig med en bachelor i TV-teknikk og  har planer om å ikke bruke den til noe som helst. Kjekt å ha, si. Driver da med YouTube på fulltid, og lager videoer om alt mulig rart (gjerne med en god dose humor og selvironi). Jeg er veldig glad i å reise, har vært veldig mye rundt i Europa, og har tidligere også vært på backpacking.

Har vært i de fleste landene vi skal til på denne turen, så du kan gjerne kalle meg for reiseleder, guiden, eller bare tha boss om du vil (Selv om frk. Highvalley kanskje er den av oss som er mest rutta).

I forkant av denne turen så har det vært massevis av plakater av meg og Sara ute i Oslos gater, noe som flere av dere har fått med dere. Jeg dro i den anledningen på en aldri så liten reklame-safari rundt i byen for å lete etter bilder av meg sjæl (og Sara da).

Det er noe rart (og vedlig kult) med å se seg selv rundt hvert gatehjørne i byen.

Absolutt en følelse jeg kan vende meg til!

Nå sitter vi på toget mot Göteborg, og etter en uvanlig tidlig morgen, to kopper kaffe og en redbull, er jeg meget klar for tur! Har aldri vært på interrail, så er veldig spent på hvordan det er å reise med tog alle steder. Jeg er i hvert fall GIRA 😀

Xoxo, Agzter