Europarundt.no

Europarundt.no

Europa rundt på 14 dager!

På Interrail med Sara Høydahl

Agnete Husebye aka Agnetesh står bak en av landets største YouTube-kanaler. Våren 2019 var hun på togferie sammen med Sara Høydahl.

En stor dag i Zürich

Heihei, folka!

Vi har nå vært på reisefot i 4 dager, og interrail-livet blir bare bedre og bedre. Elsker at vi får se så mange fine steder på så kort tid (både fra togvinduet og på de ulike stoppestedene våres). Nå sitter jeg og Sara på toget fra Sveits til Italia og nyter en helt fantastisk utsikt!

I går var vi i Zürich, en by jeg egentlig ikke har hatt så mye forhold til fra før av. Vi kom inn med nattoget kl.09.00 og hadde da hele dagen på oss til å utforske byen. Forresten dere, nattog er sykt kult! Vi fikk liksom en egen bittelille lugar med køyeseng. Har aldri sett noe sånt før, så jeg ble sykt fasinert (og jeg sov faktisk 8 timer den natta!).

Men ja, tilbake til Zürich. Vi kom inn tidlig på morgenen, tok en taxi til hotellet, og tok oss en dusj og fikk fikset oss for dagen. Dette skulle vise seg å være en VELDIG spesiell dag (særlig for meg). Når klokken bikket 11.46 nådde jeg det fantastiske tallet: 100 000 abonnenter på youtubekanalen min! Både jeg og Sara var helt i ekstase og hoppet rundt og danset til Queen og One Direction på hotellrommet (en real feiring med andre ord).

Etter vi hadde feiret ferdig, gikk vi ut i byen for å få i oss noe mat og for å nye det flotte været. Det ble fort en tur innom Starbucks for å nyte en kaffe og litt gratis Wifi. Det viser seg nemlig at Sveits ikke er en del av EU, og derfor kunne vi ikke bruke mobildata som normalt hehe. Og siden vi lever livet vårt på internett, måtte vi nesten sikre oss.

Vi gikk deretter langs elven som går igjennom byen og tok et par (veldig mange) bilder.

Etter vi hadde gått en stund langs vannet, kom vi til et svært murbygg som minnet veldig om galtvort, men som viste seg å være et nasjonalmuseum (litt nedtur, for jeg hadde et lite håp om å få hilse på Gygryd, men greit nok). Vi gikk litt videre, og bestemte oss å sette oss langs vannkanten og bare nyte sola litt. Der var det både internett og god stemning, så vi endte opp med å sitte der i 2 timer (verdt det).

Kvelden ble avsluttet med at vi så Bohemian Rhapsody på hotellrommet (en meget god avslutning på dagen). Nå gleder jeg meg til å komme til Italia, og se hva La Spezia har å tilby!

Xoxo, Agzter