Europarundt.no

Europarundt.no

Europa rundt på 14 dager!

På Interrail med Sara Høydahl

Agnete Husebye aka Agnetesh står bak en av landets største YouTube-kanaler. Våren 2019 var hun på togferie sammen med Sara Høydahl.

Mine høydepunkter fra Interrailturen!

Hei og hopp! Nå er den flotte turen vår over, men jeg tenkte i den anledning å ta opp mine topp 5 øyeblikk fra interrailturen til meg og Sara. Det skjedde utrolig mye gøy, og vi var på utrolig mange fine steder, så det har vært vrient å bare trekke frem 5 stk. Men here we go:

#5: Nattog mellom Berlin og Zürich

Jeg har alltid ønsket  å sove på et nattog en gang, men har ikke fått prøve det før nå. Jeg kom til toget med en forventning om at det kanskje ville være litt digge seter som man kunne legge ned litt, eller noen slitne køyesenger i en bråkete kupé. Men det som møtte meg på toget var ingen av delene. Vi fikk nemlig en veldig liten, men også veldig hyggelig lugar! Den minnet meg veldig om en miniatyr av en båt-lugar, men med veldig smarte rom-løsninger. Det var trangt, men veldig hyggelig! Jeg ble utrolig positivt overrasket, og sov faktisk igjennom hele natten fram til vi ble vekket med frokost på senga av konduktøren. Det var en sykt kul opplevelse!

#4: Fikk oss venner på hostellet i Barcelona

Vi har stort sett bodd på hostell de forskjellige stedene vi har vært på turen, men i Barcelona så skilte det seg veldig ut. Det het ”Bed and Bike” og var et utrolig hipt og kult sted, med et stort fellesområde hvor de både hadde aktiviteter, kjøkken, og stue. Folkene som var på hostellet var veldig sosiale, noe som gjorde at vi også slang oss på. Den ene kvelden satt vi en ganske stor gruppe sammen og drakk litt, koste oss, og ble kjent. Det var utrolig hyggelig, og om jeg skal til Barcelona en gang i framtiden, så skal jeg definitivt bo på det samme hostellet igjen!

#3: Utsikten fra toget mellom Sveits og Italia

Da vi var på toget etter vi hadde vært en natt i Zürich, var vi veldig heldige med plassene våres på toget. Vi fikk en 4er-sittegruppe for oss selv, og kunne derfor lene oss tilbake med beina opp og nyte turen. Men dette var ikke det beste, for når toget begynte å bevege seg mer ut fra byen, fikk vi virkelig se hvor flott naturen kan være. Det var store fjell, dype daler, søte små bygder, og kirker høyt oppe i fjellveggene. Jeg ble sittende i flere timer å bare titte ut mens jeg hørte på musikk. Det var sykt avslappende, og veldig interessant!

#2: Elektrisk sparkesykkeltur i Paris

Jeg vet ikke helt hvorfor, men det var noe utroolig underholdene med disse elektriske sparkesyklene som vi leide i Paris. Jeg tror kanskje det var hele pakka som bare gjorde denne opplevelsen så sykt bra. Det var begynt å bli vår i Paris, vi kunne knyte jakkene rundt livet, samtidig som at det ikke var for varmt. Det var blå himmel, og byen var bare så vakker. I tillegg så hadde jo ikke verken Sara eller jeg prøvd slike sparkesykler før, så vi fikk begge den ”jeg har nettopp fått lappen og vil kjøre masse”-følelsen, og det var så utrolig gøy.

#1: Nådde 100 000 abonnenter i Zürich

Det har kanskje ikke så alt for mye med selve turen å gjøre, men det var et veldig stort øyeblikk for meg da jeg nådde 100 000 abonnenter på youtube. Vi hadde da nettopp kommet på hotellrommet vårt i Zürich, og var klare til å se de siste abonnentene tikke inn. Det var helt surrealistisk (selv om jeg visste at det kom til å skje veldig snart). Vi brukte derfor den neste timen på å feire med dans og sang på hotellrommet før vi hadde en fantastisk dag i Zürich. Jeg fikk også kake levert på døra fra Europarundt.no, noe som virkelig gjorde dagen ekstra stas!

Altså, denne turen har bare vært helt magisk, og jeg kommer definitivt å reise på en slik tur igjen!

Xoxo, Agzter