Europarundt.no

Europarundt.no

På Interrail med Agnetesh

Togferie med Agnetesh

Sara Høydahl står bak en av landets største YouTube-kanaler. Våren 2019 var hun på Interrail sammen med Agnete «Agnetesh» Husebye.

6 ting du kan gjøre på Interrail reise

Etter å snart ha fullført to uker på Interrail, har både jeg og Agnete bygget oss opp noen erfaringer på hvo rdan toglivet kan være, og vi har nok også lært oss hvordan bruke tiden effektivt også. På bakgrunn av dette så har jeg laget en liten liste med ting du kan gjøre på toget, for at turen skal gå litt lettere!

1. Hør på en god podcast/musikk!

—> Tiden går sååå mye fortere med podcast, og herregud så gøy det kan være. Noen av mine favoritter er “Gutter På 30”, “True Crime podden”, “Status fra Sophie Elise & Fetisha” eller “Ida Med Hjertet i Hånden”. Musikk er også et godt forslag til underholdning!

2. Snakk med nye mennesker!

—> Som dere så i tidligere innlegg så ble vi så vidt kjent med noen andre Interrail – reisende på reisen fra København til Berlin, som da var svenske. Det var så koselig å dele forventninger og lignende med andre som er i akkurat samme båt som en selv, og spesielt når den andre parten har litt bredere eller mer erfaring! Å skape nye relasjoner er aldri feil, så tør å ta litt sjanser – du vil sjeldent angre!

3. Les en god bok!

—> Dersom podcast- eller sosialiseringsløsningen ikke er noe for deg, så kan du alltids lese en god bok også. Jeg har personlig valgt å gjøre alle tre, da man selvfølgelig trenger litt variasjon også! Det er så beroligende å lese bok på tog uten forstyrrelser fra noen – skikkelig undervurdert faktisk.

4. Titt på den fine utsikten!

—> Altså her er det myyye å se!! Dette er jo en av de mange fordelene med å velge Interrail fremfor å eksempelvis ta fly – du får sett landet i sin helhet fra togvinduet, fremfor å kun se skyer og den klassiske tuppen av flyvingen hvis du er heldig med været.

5. Ta ansiktsmaske!

—> Jeg og Ægzter hadde planlagt så fint å ta ansiktsmaske på toget til Paris, men etter mye snakking og surring (som jo også er en fin ting), så glemte vi det rett og slett av, så vi gjorde det heller kvelden før vi skulle reise fra Paris igjen, og det var helt NYDELIG.

6. Spise mat!!

—> Dette håper jeg jo i grunn at du har tenkt på fra før av, for uten mat og drikke – duger helten ikke. Prøv å finn litt ordentlig mat, for timene på toget kan bli mange, og da er det lurt å være litt forberedt.

Utenom det ønsker jeg å påpeke at dersom du velger podcast/musikkløsningen så er det sååå utrolig deilig å bruke et headset som bare kansellerer ut all lyd utenfra, slik at du kan nyte musikken i din egen lille verden.

Utover det så vil jeg også nevne hvor behagelig jeg synes det har vært og er å være på Interrail reise fremfor å ta fly hver gang. Ikke bare er det mer miljøvennlig, men det er også en utrolig fin måte å få med seg landet på, på en litt annerledes måte, og det er helt fantastisk å bevitne de både store og små forskjellene vi har her i Europa. Anbefales på det sterkeste, og mer tog skal jeg nok absolutt ta til utlandet!

Xoxo, Highvalley