Europarundt.no

Europarundt.no

På Interrail med Agnetesh

Togferie med Agnetesh

Sara Høydahl står bak en av landets største YouTube-kanaler. Våren 2019 var hun på Interrail sammen med Agnete «Agnetesh» Husebye.

Dra på Interrail!

Hallo dere, velkomna til mitt første blogginnlegg – dette er kult!

Navnet er Sara Høydahl, YouTuber er “yrket” og reiseglad er personlighetsbeskrivelsen. Jeg er 19 år gammel, opprinnelig fra en knøttliten by som heter Svelvik, men er bosatt i Oslo i et kollektiv jeg trives veldig i! Akkurat nå har jeg et friår etter videregående, som jeg har brukt på å fokusere på å nå målene og drømmene mine, samt å reise verden rundt.

Til vanlig driver jeg en YouTube kanal hvor jeg som oftest holder meg til tematikken “true crime”, men reisevlogger og humor er også godt  implementert her altså – kanalen er jo en refleksjon av meg sjæl! Sånn utenom det ser du meg som oftest le i godt selskap av gode venner, eventuelt foran macen min på en kafé i Oslo sentrum.

Sjekk oss a, Ægzter med blått hår og meg med brunt – kan ikke bli annet enn bra det her!

Morgenstund har gull i munn – jeg og Agnete reise fra Oslo S allerede klokken 7 i dag tidlig, det ene trynet trøttere enn det andre, ikke sant. Vi er så heldige at vi får lov til å ta dere med på vår Interrail reise rundt om i Europa! Vi oppdaterer selvfølgelig daglig, og skal vise dere alt hva reisen har å by på. Personlig har jeg alltid hatt lyst til å dra på en sånn her reise, så jeg er utrolig spent på å se hva fine Europa har i vente for oss.

Personlig gleder jeg meg aller mest til å se Paris og Barcelona, og også alle de andre landene, ettersom jeg ikke har vært så mye rundt i Europa før. Dette blir spennende,

et lite slengkyss og et blunk fra frøken Høydahl :*