Europarundt.no

Europarundt.no

På Interrail med Agnetesh

Togferie med Agnetesh

Sara Høydahl står bak en av landets største YouTube-kanaler. Våren 2019 var hun på Interrail sammen med Agnete «Agnetesh» Husebye.

Mine høydepunkter for turen

Heyo party people!

I skrivende stund er det første April, og uansett hvor høyt jeg ønsker at det skal være en aprilspøk, så er jeg og Agnete tilbake i Norge igjen, og med det vil jeg bare takke Agnete for en helt fantastisk tur! Jeg tror ikke jeg kunne reist med et bedre reisefølge, for å være ærlig – vi har stort sett bare glidd igjennom turen som en lek, og det er jo det aller beste!

I dette innlegget tenkte jeg å dele noen av høydepunktene fra turen, og jeg tenker at vi gjør dette i kronologisk rekkefølge, så blir det lettere å følge med!

1) Frokosten!

Å starte dagen med et skikkelig godt måltid må ha vært en av de viktigste avgjørelsene vi tok i Berlin, og generelt gjennom turen, tror jeg. Det gjorde at vi var så gode og mette i magen at dagen gikk helt plettfri. Ikke nok med det, men dette var også begynnelsen på et helt nytt fotoalbum på telefonen min, nemlig; Ægzter spiser mat.

2) Elektriske sparkesykler i Paris!

Wow, så mye jeg koste meg med de elektriske sparkesyklene i Paris. Ser forøvrig at de har kommet til Oslo nå også, og det betyr bare én ting; jeg må ut på sparkesykkel-jakt. Det var en skikkelig befriende følelse å sparkesykle rundt fremfor å gå disse avstandene, for det er jo en ganske stor avstand mellom Eiffeltårnet og Louvre Muséet for eksempel. Dette var en utrolig gøyal måte å oppleve Paris på!

3) Vi lagde podcast!!

En sykt morsom greie vi kom på, allerede på vei til Berlin, var at det hadde vært utrolig gøy å lage en podcast episode vi ikke visste om vi skulle publisere noe sted, men vi ville sende den til agentene våre i YouTuber – nettverket vårt, også kunne det være en morsom måte å høre om hvordan vi har hatt det på turen. Dette ønsket ble oppfylt i Barcelona, og vi hadde det så utrolig gøy med å lage jingler og alt mulig.

4) Finvær!

Dere skulle bare visst hvor deilig det var å kunne vise frem de bleike leggene sine i både Barcelona og La Spezia. Vi topper jo selvfølgelig dette med is, og det velkjente fenomenet av å ha solbriller på hodet, men holde over øynene for å skygge for solen. Til tross for det, var det utrolig deilig å kunne nyte noen varme sommerdager, vel viten om at det var snø i Norge, haha!

5) Crêpe i Paris!

Da jeg hadde fransk som språk på ungdomsskolen drømte jeg om å reise til Frankrike og spise en crêpe i sola, og gjett hva jeg nettopp gjorde?? 15 år gamle meg hadde vært så lykkelig, i likhet med nå snart 20 år gamle meg. Det smakte litt som en kombinasjon av norsk og amerikansk pannekake egentlig!

6) De gode samtalene våres på toget!

Åhh, jeg kan faktisk ikke beskrive hvor deilig det var å ta oss skikkelig god tid til å snakke om det vi hadde opplevd underveis. På tog har man jo mange timer å slå ihjel, så å tømme hodet for å kunne fylle det med nye inntrykk tror jeg er utrolig lurt! Det er også sånn jeg og Agnete lærte å kjenne hverandre på et enda dypere nivå enn vi gjorde fra før av.

Avslutningsvis vil jeg si tusen takk for at du har fulgt med gjennom denne turen, og tusen takk for at jeg har fått lov til å dele disse øyeblikkene med dere!

Xoxo, highvalley